Neler yeni

SABİT KURAL Tanıtım Yazısı | Kategori Kuralları

📢 KralForum’a Hoş Geldiniz!

Sadece üyelere özel içeriklere erişmek ve topluluğumuzun bir parçası olmak için şimdi ücretsiz üye ol. 👉 Hemen aramıza katıl, sohbetlere dahil ol ve ayrıcalıkları keşfet!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charizma

KFN Forum Sahibi
Burcum
♑ Oğlak
Konu Sahibi
Sahte DA - PA değerine sahip sitelerden link ve tanıtım yazısı satışı yapmak koşullara bağlı olarak izin verilmiştir.

10.08.2025 tarihi ile alınan bu karar doğrultusunda manipüle ederek sahte bir şekilde DA - PA arttırımı yapılan sitelerden link ve tanıtım yazısı satışları yasaklanmıştır.
Bu kurala istinaden 10.08.2025 tarihine kadar;
  • Satış konunuzdaki tüm sitelerin DA - PA değerlerinin ayrı ayrı belirtilmesi,
  • Sahte bir şekilde DA-PA arttırımı yapan sitelerden link ve tanıtım yazısı satmak isteyenlerin konunun en başına sadece" Bu sitenin DA PA değerleri organik olmayan yöntemlerle yükseltilmiştir. " yazmaları halinde satış yapabilirler. Aksi takdirde konuları sorgusuz sualsiz silinecektir. Ayrıca bu kişilere KralForum.Net Yönetimi tarafından uzaklaştırma cezası verilecektir.
Not: Yukarıda belirttiğimiz tarih, mevcuttaki konular için geçerlidir. Yeni açılacak konular için geçerli değildir.
Yeni açılacak konularda sitelerin DA - PA değerlerinin ayrı ayrı yazılmış olması gerekmekle birlikte listenizde sahte DA - PA değerlere sahip sitelerin yer alması kesinlikle yasaktır.

Zorunlu Konu Şablonu;

• DA - PA Değeri:
  • Google İndex Sayısı:
  • Günlük Tekil Hiti:
  • Sitenizin Aktif Olduğu Süre: (Domain yaşı yazmayınız):​
  • Sitenizin İçeriği:
  • News Kayıt Durumu: (Var/Yok)​
  • Link Türü: (Dofollow-Nofollow-Sponsored)​
  • Tanıtım Yazısı Makalesini Kim Temin Edecek: (Alıcı/Satıcı)​
  • 1 (bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı:
  • Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : (Örnek: Yazı en az 6 ay sitede kalacaktır, belirtilmemiş ise minimum 6 ay süre ile yayında kalması gerekir.)​
  • Ödeme Alabileceğiniz Yollar:
  • Ek Notlar:

KralForum.Net Yönetimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Konuyu Okuyanlar (Toplam Okuyanlar 0)
No registered users viewing this thread.

KFN Haberleri